Ajankohtaista

Putulan Taide- ja kulttuuriviikot 2015

Taideyhdistys järjestää perinteisen kesänäyttelyn Putulan Kevarin galleriassa Hämeenkoskella  28.6. – 19.7.2015. Kesänäyttelyyn tulee taas monipuolinen kattaus Hämeenkosken taideyhdistyksen jäsenten töitä.  Näyttelyssä nostetaan esille myös mahdollisuuksien mukaan 150:n vuotiaan Hämeenkosken kunnan historiaa ja näkymiä vuosien varrelta maalausten ja muiden kuvateosten muodossa.

Hämeenkoski 150 v. juhlanäyttely

Hämeenkosken kunta täyttää tänä vuonna 150 vuotta. Juhlatilaisuus kuntalaisille ja kutsuvieraille järjestetään 24.4.2015 Koskihallissa. Lapsiperheille järjestetään ohjelmaa lauantaina 25.4. päivällä ja nuorille illalla Koskihallissa. Juhlien ajaksi järjestetään koululle juhlanäyttely. Haastamme myös Hämeenkosken Taideyhdistyksen jäseniä tuomaan näyttelyyn esille omaa ja kylien historiaa. Näytteille tuotavat esim. esineet ja valokuvat pyydetään toimittamaan kunnanvirastolle (os. Keskustie 29) 31.3.2015 mennessä. Esineiden ja valokuvien mukana pyydetään lyhyitä kirjallisia kuvauksia, miten esine tai valokuva liittyy yhdistyksen tai kylän historiaan. Mukana tulee olla myös esineen  tai valokuvan tuoneen henkilön yhteystiedot mahdollisten lisätietojen kysymistä sekä esineiden/valokuvien palauttamista varten, joka tapahtuu viikolla 18

Tarkempia tietoja Hämeenkosken 150 v. juhlista ja tilaisuuksista julkaistaan huhtikuun alussa ilmestyvissä Juhlakohinoissa.

Taideyhdistyksen näyttelyt Koskikartanon kahvila-ravintolan tiloissa 2015

Koskikartanon kahvila-ravintola on avoinna maanantai  – perjantai klo 6 – 21, lauantaisin  klo 7 – 21 ja sunnuntaisin klo 8 – 21 osoitteessa Tampereentie 636, Hämeenkoski. Näyttelytila on jäsenillemme ilmainen, myydyistä töistä peritään 10 %:n kulukorvaus. Varaa oma näyttelyaikasi: Kielo Sierna puhelin 03 – 7641 356. Näyttelyaika on juoksevasti kahden kuukauden jaksoissa:

tammikuu 2015:         Yhteisnäyttely

helmi- maaliskuu:      Tenho Lappalainen

huhti- toukokuu:         Riitta Aho

kesä- heinäkuu:           vapaa

elo- syyskuu:                 vapaa

loka- marraskuu:          vapaa

joulukuu:                       Yhdistyksen yhteisnäyttely

Vuosikokous 2015

Taideyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 13.4.2015.  Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2014 toimintakertomus ja yhdistyksen tilit sekä tilintarkastajien lausunto. Kokous hyväksyi ne ja myönsi tili- ja vastuuvapauden. Kokous käsitteli ja hyväksyi hallituksen esitykset vuoden 2015 yhdistyksen toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta. Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan eli 12 euroa/henkilö ja perhejäsenyys 20 euroa. Taideyhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Pentti Pohto. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin: Marja-Leena Bister, Tenho Lappalainen, Matti Nummelin, Kielo Sierna, Anne Vallinen sekä Seija Ollila.