Ajankohtaista

Putulan Taide- ja kulttuuriviikot 2014

Perinteiset Putulan Taide- ja kulttuuriviikot järjestetään tänä vuonna 30.6. – 20.7. Avajaiset ovat sunnuntaina 29.6.2014. Taideyhdistyksen kesänäyttelyn järjestelyistä kerromme lisää seuraavan Pointti-jäsentiedotteen yhteydessä.

Sääntömääräinen vuosikokous 7.4.2014

Hämeenkosken Taideyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 7.4.2014 Hämeenkosken Ystävänkulmassa. Kokouksessa käsiteltiin mm. vuoden 2013 toimintakertomus, yhdistyksen tilit ja tilintarkastajien lausunnot. Hallitukselle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus. Vuoden 2014 osalta käytiin läpi toimintasuunnitelma ja talousarvio. Jäsenmaksu päätettiin pitää samana kuin edellisvuonna eli 12 euroa. Saman perheen useamman jäsenen on mahdollista liittyä yhdistykseen perhejäseneksi, jonka suuruus on yhteensä 20 euroa.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Pentti Pohto. Hallituksessa jatkavat edelleen Riitta Aho, Marja-Leena Bister ja Anne Vallinen. Erovuoroisista hallituksen jäsenistä jatkavat Tenho Lappalainen ja Kielo Sierna. Ritva Laaksomaan tilalle hallitukseen valittiin uutena jäsenenä.Matti Nummelin.

Koskikartanon näyttelytila jäsenillemme 2014

Tartu elämäsi tilaisuuteen: Koskikartanon kahvilan näyttelytilasta on vielä mahdollista tehdä varauksia tämän vuoden loppupuolelle. Varaa tila töillesi. Näyttelyaika on 2 kk. Seinätilaa on käytettävissä noin 10 m2. Näyttelytila on jäsenillemme ilmainen, myydyistä töistä peritään 10 %:n kulukorvaus.

Näyttelytilan varaukset: Kielo Sierna puhelin 03 – 7641 356

Sähköpostiosoitteet

Toivomme edelleen teidän ilmoittavan sihteerille (pirkko.mannermaa@phnet.fi) sähköpostiosoitteenne, johon voimme lähettää sähköisen jäsentiedotteemme Pointin. Ajankohtaiset tiedotteet voit lukea myös koisivuiltamme osoitteessa: www.hameenkoskentaideyhdistys.wordpress.com